Magyar - Portugál 0:1

Kikaptunk a portugáloktól: Távolodik a vb.

Az első percektől fogva mellőzték a csapatok az óvatoskodást, mindkét oldalon volt egy-egy kemény belépő. Aztán némileg kísértett a svéd meccs: az első tíz perc végén megint vezetést szereztek a vendégek, és újfent egy beadás utáni fejessel: Deco baloldali beívelését az előrehúzódó Pepe fejelte Babost megelőzve a kapunkba.

Ezután lassacskán némileg bátrabb lett a magyar csapat, bár hátul végig hatalmas koncentrációra volt szükség, amikor a portugál világsztárokhoz került a labda. Elmondható, hogy védekezésben remekül segítették ki a játékosok egymást, többször is együttes erővel hatástalanították a mieink C. Ronaldót, Liedsont vagy éppen Decót. Az első félidő legnagyobb lehetősége éppen előbbi nevéhez fűződik, Ronaldo az első félóra végén 15 méterről helyezett kapura, Babos nagyot mentett a bal sarok elől.

Persze, a portugál kapu előtt is kialakult pár meleg helyzet, főként a beadások és a szabadrúgások után. Előbbiek után sajnos legfeljebb egy-egy pontatlan fejesre tellett, míg a pontrúgásoknál Dzsudzsák bombája kétszer is alig ment a kapu mellé.

A magyar csapat szervezetten, lelkesen játszott az első 45 percben, sajnos a támadásvezetés közben időnként kapkodtunk, de összességében nem lehetett panasz a játékunkra, egy figyelmetlenség után azonban ismét egygólos hátrányban mehettünk az öltözőbe.

Támadásban picit aktívabb vendégcsapat jött ki a második félidőre, a magyar válogatott védekezésre kényszerült az első negyedórában. A kapitány érezte, hogy változtatni kell: jött Priskin és Hajnal, lement Dárdai és Huszti 25 percre.

A 74. perc hozta a második félidő első magyar lehetőségét: egy kipaskolt labda után Hajnal sajnos a kapu mellé helyezett. A túloldalon egyből ziccer alakult ki, C. Ronaldo lapos lövését azonban ismét bravúrral fogta Babos. Nem sokkal később Bodnár távoli bombája után csak üggyel-bajjal hárított a jobb sarok elől Eduardo.

A 82. percben egy baloldali beadás után Nani csak centikkel hibázott. Az utolsó perceket megint megnyomtuk, volt is veszély a játékunkban, de a portugál védők állták a sarat, így 1-0-ra kikaptunk. A vereséggel a mieink hátrányba kerültek a riválisokhoz képest, visszacsúsztunk a csoportban a negyedik helyre.

Magyarország-Portugália 0-1 (Pepe 10.,)

Forrás : pepsifoci.hu
időtartam 0:36
letöltésszám 655
értékelés 0,00
topvideok 4,48
Küld tovább a barátodnak Küld tovább a barátodnak
Megosztás: Add az IWIW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez Add a Google-hoz Add a Myspace-hez
Szavazz: Értékelés
TOP 10 videók kategóriánként